web analytics

The Other Black Girl bij Disney+

Vanaf woensdag 13 september is bij Disney+ de Amerikaanse thriller The Other Black Girl te zien. De serie telt tien afleveringen.

De serie volgt Nella (Sinclair Daniel) een assistent die werkt bij uitgeverij Wagner Books. Ze is de enige zwarte werknemer daar en heeft vaak te maken met haar collega’s die wel erg graag duidelijk maken dat ze haar medestander zijn. Haar baas Vera (Bellamy Young) is zeer tevreden over haar werk, maar luistert niet naar haar kritieken over een stereotype zwart personage in een manuscript. Nella is blij als Hazel (Ashleigh Murray) ook een assistent wordt bij de uitgeverij, dat maakt haar niet langer de enige zwarte werknemer.

De twee vrouwen worden al snel vrienden door dezelfde favoriete boeken en dezelfde kijk op de wereld, maar al snel blijkt het anders te zitten. Hazel begint populair op werk te worden en het lijkt of ze een ander doel heeft. Nella ontdekt onder tussen geheimen van het bedrijf, waaronder wat er gebeurd is met Kendra Rae Philip, een zwarte vrouw die daar als editor werkte in de jaren 80.

The Other Black Girl is vanaf woensdag 13 september te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven