web analytics

Horrorminiserie Midnight Mass bij Netflix

Midnight MassOp vrijdag 24 september verschijnt bij Netflix de horrorserie Midnight Mass. De serie telt zeven afleveringen.

Midnight Mass speelt zich af op Crockett Island, een klein eiland dat word opgeschud door de komst van een charismatische priester Paul (Hamish Linklater) en de terugkeer van Riley (Zach Gilford). Door de komst van de priester gebeuren er ook onverklaarbare en bijna wonderlijke dingen wat zorgt voor een hernieuwde interesse in het geloof.

Riley is nogal sceptisch over de kerk en zou zelf wel een wonder kunnen gebruiken. Hij keert terug naar huis en zijn ouders Ed en Annie (Henry Thomas en Kristen Lehman) nadat hij vier jaar in de gevangenis heeft gezeten nadat hij dronken een meisje dodelijk heeft aangereden. Verder bestaan de inwoners van het eiland uit de nieuwe Sheriff Hassan (Rahul Kohli), een dokter Sarah Gunning (Annabeth Gish), Erin (Kate Siegel) de jeugdvriendin van Riley, Bev (Samantha Sloyan) een geloofsfanaat die in een rolstoel zit na een schietincident en Joe Collie (Robert Longstreet), de man die haar heeft neergeschoten en zoveel schuld en verdriet heeft dat zijn enige vriend zijn hond Pike is. Al snel beginnen er wonderen te gebeuren, maar ook slechte voortekenen zoals een lange rij dode katten op het strand. De dokter begint een onderzoek naar hoe de priester dit voor elkaar krijgt, maar ze zou zomaar eens te laat kunnen zijn.

Midnight Mass is vanaf vrijdag 24 september te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven