web analytics

The Larkins seizoen 2 bij BBC First

The LarkinsVanaf zondag 1 januari is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse serie The Larkins te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Het tweede seizoen van The Larkins speelt zich af in de zomer van 1959, Pop (Bradley Walsh) en Ma (Jo Scanlan) en hun kinderen maken zich op voor de vakantie. Alleen Mariette (Joelle Rae) is er niet, die is op huwelijksreis door Europa met Charley (Tok Stephen).

Primrose (Lydia Paige) verlaat school en wil journalist worden, met de hulp van Ma krijgt ze een baan bij The Mid Kent Times. Ook is ze op zoek naar de liefde en die verschijnt in de vorm van Rev Candy (Maxim Ays) die nieuw is in de parochie, iets waar de oude Vicar (Peter Davidson) niet blij mee is en dan ook zijn nieuwe huisgenoot wil uitbuiten.

Ook nieuw dit seizoen zijn Pinkie Jerebohm (Morgana Robinson), haar man (Julian Rhind-Tutt) en hun twee kinderen. Ze hebben hun oog laten vallen op het huis naast die van de Larkins en ze geven Pop dan ook een prijs die hij niet kan weigeren. Al snel hebben ze spijt en willen ze hun geld terug, maar dat doet Pop niet en dat zorgt er voor dat de Jerebohms wraak willen nemen.

Ook zien we dit seizoen weer verschillende evenementen van onder andere Miss Pilchester (Amelia Bulmore) en de lokale bekendheid Johnny Delamere (Robert Bathurst) zoals een barbecue, een kruiwagenrace, een funfair en een doping in een zwembad en dat allemaal op de boerderij van de Larkins.

Het tweede seizoen van The Larkins is vanaf 1 januari elke zondag om 18:45 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven