web analytics

The King: Eternal Monarch bij Netflix

The King Eternal MonarchVanaf 18 juni is de Zuid-Koreaanse serie The King: Eternal Monarch te zien bij Netflix. De serie telt zestien afleveringen.

In 1994 gebeurde er nogal wat in het Koninkrijk van Corea. De Koning (Kwon Yool) werd vermoord door zijn broer Lee Lim (Lee Jung-Jin) en de kroonprins werd in zijn nek gestoken. Lee Lim was op zoek naar de Manpasikjeok, een magische fluit met bovennatuurlijke krachten. Maar dan verschijnt er een mysterieus figuur met een pistool en Lee Lim weet weg te komen met alleen maar de helft van de fluit.

Vijfentwintig jaar later zit Lee Gon (Lee Min-Ho) op de troon en wordt nog steeds achtervolgt door wat er in zijn jeugd is gebeurd en houdt vast aan de politiebadge die toen is achtergelaten. Als hij iemand achtervolgt die er uit ziet als een konijn met een horloge reist hij naar de parallelle wereld van de Republiek Korea. Daar ontmoet hij ook de eigenaar van de politiebadge: Jeong Tae-Eul (Kim Go-Eun), die een detective is die undercover werkt om een goksyndicaat ten val te brengen.

The King: Eternal Monarch is vanaf donderdag 18 juni te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven