web analytics

The Brokenwood Mysteries seizoen 4 bij één

The Brokenwood MysteriesVanaf vrijdag 2 september is bij één het vierde seizoen van de Nieuw-Zeelandse detective The Brokenwood Mysteries te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen.

In de serie volgen we detective Mike Shepherd (Neill Rea) als hij naar het landelijke stadje Brokenwood gaat om daar moorden op te lossen en dat doet hij samen met detective Kristin Sims (Fern Sutherland). In de eerste aflevering zien we hoe Kristin, Breen (Nic Sampson) en Gina (Cristina Serban Ionda) de verjaardag van Mike met een picknick in het park. Daar zijn ze getuige van een dodelijk skydive-ongeluk. Het slachtoffer is Andre Barrington, een ex-vriend van Kristin en al snel komt aan het licht dat de parachute gesaboteerd is. Bij het onderzoek blijkt dat de huidige vriendin van Grace, enkele familieleden en een zakenpartner hem liever kwijt dan rijk waren.

In de tweede aflevering wordt de plotse dood van curator Charity Highmore-Browne, die een voorliefde had voor alles wat Victoriaans is. Enkele verdachten duiken op in de zaak, waaronder de zus van Charity, maar als blijkt dat de man van Charity zeven jaar geleden werd vermoord lijkt het duidelijk dat er een seriemoordenaar aan het werk zou kunnen zijn.

In de derde aflevering wordt Philip Henderson dood gevonden op zijn akker een dag na zijn ruzie met zijn buurman Doug Randall over een mislukte oogst. De buurman en zijn nieuwe vrouw zijn meteen verdachten, waaronder over een onbetaalde rekening van de pub maar als het onderzoek vordert komen er steeds meer verdachten in beeld.

In de vierde aflevering volgen we Edward Alderston, hij heeft alzheimer en woont daarom in het bejaardentehuis Sunset Manor, wat een goede plek voor hem is vooral omdat zijn vrouw laatst is overleden. Maar nu is hij verdachte van de moord op een oud financieel directeur die verantwoordelijk is voor het verliezen van het spaargeld van veel ouderen, hij werd namelijk in het zwembad met een samoeraizwaard in zijn rug gevonden.

Het vierde seizoen van The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 2 september om 20:40 te zien bij één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven