web analytics

The Rings of Power bij Prime Video

The Rings of PowerVanaf vrijdag 2 september is bij Amazon Prime Video wekelijks de Lord of the Rings-prequel The Rings of Power te zien. De serie telt tien afleveringen.

In deze serie zien we hoe de ringen zijn gemaakt, de ringen voor de elven, de dwergen, de mensen en die ene bekende ring van Sauron. We zien hoe die krachten zijn gemaakt, waar ze vandaan komen en wat ze met elk ras hebben gedaan.

We zien onder andere de elf Elrond (Robert Aramayo) die op bezoek gaat bij de dwergen om de relatie tussen de twee rassen te verbeteren. Zo zien we onder andere dwergenprins Durin IV (Owain Arthur) en prinses Disa (Sophia Nomvete). De andere bekende elf, Galadriel (Morfydd Clark) is commandant van het Noordelijke leger die op zoek zijn naar de helpers van Morgoth en Sauron die elven hebben vermoord. Ondertussen duikt Sauron op in fysieke vorm, maar zal vooral achter de schermen aan de touwtjes trekken.

Ook volgen we de mens Isildur (Maxim Baldry), nu nog een matroos van Némenor die zich zal ontwikkelen tot een krijgsheer en zien we ook de ontwikkeling van het koninkrijk Némenor. Het vierde grote verhaal zal leiden tot de laatste alliantie tussen mensen en elven.

The Rings of Power is vanaf 2 september elke vrijdag te zien bij Amazon Prime Video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven