web analytics

The Brokenwood Mysteries seizoen 3 bij één

The Brokenwood MysteriesVanaf vrijdag 7 mei is bij één het derde seizoen van de Nieuw-Zeelandse serie The Brokenwood Mysteries te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen.

In de serie zien we hoe Mike Shepherd (Neill Rea) die naar Brokenwood kwam voor een rustig leven, maar al snel aan de slag moet met de verschillende moordzaken. Hij krijgt hulp van Kristin Sims (Fern Sutherland) die zijn methodes eerst niet goedkeurde, maar ze later steeds beter kan waarderen.

In de eerste aflevering zien we hoe Ray Neilson een Lord of the Rings-toer organiseert en zijn vrouw Debbie wordt dood aangetroffen onder een grote nepspin, ze blijkt te zijn gestorven aan spinnengif en de andere reisbureaus zijn niet echt rouwig om haar dood. In de tweede aflevering is Brokenwood in rouw na de dood van de lokale dichter Declan O’Grady. Maar dan blijkt zijn lichaam niet in de kist te liggen, maar dat van een jonge onbekende vrouw. De begrafenisondernemer stuurt het team naar een landhuis waar een rollenspel gespeeld werd.

In de derde aflevering wordt het lichaam van een dief gevonden in een autogarage, en later wordt één van de werknemers vermoord. Al snel blijkt dat de echte misdaad iets erger is dan een diefstal. In de vierde aflevering wordt de burgemeester van Brokenwood vermoord gevonden in een kerstmankostuum en zijn vriendin wordt in de schoorsteen gevonden terwijl ze ook een kerstpak aanheeft.

The Brokenwood Mysteries is vanaf 7 mei elke vrijdag om 20:35 te zien bij één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven