web analytics

Spaanse serie Tiempos de guerra bij Netflix

Tiempo de GuerraVanaf vrijdag 16 februari is bij Netflix de Spaanse serie Tiempos de guerra te zien. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

De serie speelt zich af tijdens 1921 tijdens de Rif-oorlog tussen Spanje en de Rif-Republiek. Als de Spaanse Koningin Victoria Eugenia (Cuca Escribano) opdracht geeft om een veldhospitaal te bouwen in de Spaanse enclave Melilla stuurt ze ook een groep verpleegster daar naar toe die deel uitmaken van de aristocratie. De groep wordt geleid door Carmen Angoloti (Alicia Borrachero). Ook Julia Ballester (Amaia Salamanca) gaat mee met de groep, al heeft ze enkele medische training gehad. Ze heeft geen bericht gehoord over haar broer Pedro (Marcel Borras) en haar verloofde Andres (Alex Gadea) die beide soldaten zijn aan het front. Eenmaal aangekomen in Melilla ontmoet ze de knappe militaire dokter Kapitein Fidel Calderon (Alex Garcia).

Tiempos de guerra is vanaf vrijdag 16 februari beschikbaar bij Netflix

2 gedachten over “Spaanse serie Tiempos de guerra bij Netflix”

  1. Wanneer komt seizoen 2? Ben echt verslaafd aan dit soort series. Carmen Angoloti speelt echt goed ze speelde ook in The grand Hotel die is ook top 🙂

    1. Het is nog onbekend of er een tweede seizoen komt. Het eerste seizoen werd eind 2017 uitgezonden op de Spaanse zender Antena 3 en die zender heeft nog niets bekend gemaakt over een tweede seizoen. Spaanse fans hopen nu de serie nu ook wereldwijd bij Netflix te zien is dat er voor zorgt dat er een tweede seizoen komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven