web analytics

Quién mató a Sara seizoen 3 bij Netflix

Quién mató a SaraOp woensdag 18 mei is het derde en laatste seizoen van de Mexicaanse thriller Quién mató a Sara (Engelse titel: Who Killed Sara?) te zien.

Eindelijk wisten we wie Sara (Ximena Lamadrid) heeft vermoord, het was Marifer (Litzy) die de touwen van de parachute had doorgesneden, maar aan het einde van het tweede seizoen stond alles weer op zijn kop toen Nicandro (Matías Novoa) vertelde dat het niet Marifer was maar hij en anderen verantwoordelijk zijn. Maar wie en waarom? Daar komen we in dit derde en laatste seizoen achter.

Eindelijk krijgt Alex (Manolo Cardona) de bevestiging dat Sara nog in leven is, want de politie graaft haar lichaam op en de kist blijkt leeg te zijn. Sara werd ontvoerd om uit te maken van Project Medusa. Alex ontdekt samen met Elisa (Carolina Miranda) de documenten over haar toelating in het project. Ondertussen geeft Chema (Eugenio Siller) zichzelf de schuld van de dood van Abel en vraag hulp om hem vrij te krijgen. Rodolfo (Alejandro Nones) gaat naar Alex die een plan bedenkt om César Lazcano (Ginés García Millán) uit zijn schuilplaats te lokken.

Het derde seizoen van Quién mató a Sara is op woensdag 18 mei te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven