web analytics

Shakespeare and Hathaway kerstaflevering 2022 bij BBC First

Shakespeare and HathawayOp 19 december is bij BBC First de kerstaflevering van de Britse detectiveserie Shakespeare and Hathaway te zien.

Het vernieuwde kerstfestival van Arden, met de naam Wintermas, loopt niet volgens plan als gemeentesecretaris Elaine (Angela Lonsdale) een bericht ontvangt van ‘Voice in the Dark’ met de mededeling dat het evenement geannuleerd moet worden of ze wordt vernederd. Elaine negeert het bericht, maar haar plannen worden wel telkens gesaboteerd. Frank (Mark Benton) en Lu (Jo Joyner) worden ingehuurd om de Voice in the Dark te ontmaskeren en ontdekken dat de spanningen in de gemeenteraad hoog kunnen oplopen.

Terwijl Frank en Lu zich met deze zaak bezighouden krijgt Sebastian (Patrick Walshe McBride) zijn eigen eerste zaak: Rob (Steve Edge) wordt ook wel Mr. Christmas genoemd omdat hij elke dag kerst viert met zijn dochter livia (Niamh Longford). Maar nu heeft iemand zijn huis beklad dat hij hiermee moet stoppen. Sebastian gaat alleen niet zo goed van start als hij Olivia van streek maakt, buurman Matt (Jonny Muir) beschuldigt en zijn eerste cliënt wegdrijft. Kan hij zichzelf bewijzen als duidelijk wordt dat deze zaken met elkaar te maken hebben en kan hij zelfs kerst redden?

De kerstaflevering van Shakespeare and Hathaway is op maandag 19 december om 20:00 te zien bij BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven