web analytics

Misdaadserie Shakespeare & Hathaway bij BBC First

Shakespeare and HathawayVanaf maandag 19 maart is bij BBC First de misdaadserie Shakespeare & Hathaway te zien. De serie telt tien afleveringen.

De serie gaat over Frank Hathaway (Mark Beton), die eerst rechercheur was en nu een privédetective met de nodige schulden. Hij krijgt een opdracht van kapster Luella Shakespeare (Jo Joyner) die vraagt om haar verloofde, die ze kent via internet, te onderzoeken. Hathaway ontdekt samen met zijn assistent, de afgestudeerde acteur zonder werk Sebastian Brudenell (Patrick Walshe McBride), dat de verloofde een oplichter is. Luella besluit toch met hem te trouwen, maar op de receptie wordt hij neergeschoten. Luella is hoofdverdachte volgens detective Christina Marlowe (Amber Aga). Maar Luella weet met Frank en Sebastian de waarheid te achterhalen en met haar teruggevonden spaargeld besluit ze zich in te kopen in het bedrijf van Frank.

Samen lossen ze nu verschillende zaken op, zo onderzoeken ze een verzorgingstehuis, wordt een begrafenisondernemer met de dood bedreigd, onderzoeken ze een goocheltruc met dodelijke afloop en moeten ze de onschuld van de hoofdverdachte van de moord op de burgemeester onderzoeken.

Shakespeare & Hathaway is vanaf 19 maart elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First.

Herhalingen: vrijdag om 18:00, zaterdag om 19:00 en maandag om 19:55

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven