Sense8 seizoen 2 bij Netflix

Sense8Vanaf vrijdag 5 mei is bij Netflix het tweede seizoen te zien van de Sci-fi serie Sense8. Het tweede seizoen telt tien afleveringen.

In het tweede seizoen zien we dat de acteur Lito (Miguel Angel Silvestre) nu uit de kast en weet iedereen dat hij een relatie heeft met Hernando (Alfonsa Herrera). Gedurende het seizoen zal blijken dat hij meer op zijn vrienden, zoals Daniela (Erendira Ibarra) zal moeten steunen. In India zal Kala (Tina Desai) proberen om haar huwelijk met Rajan (Purab Kohli) te laten slagen, al denkt ze nog steeds aan de Duitser Wolfgang (Max Riemelt). Hij zou de grote baas van de onderwereld in Berlijn kunnen worden, maar hij heeft andere plannen.

In San Francisco zagen we dat Nomi (Jamie Clayton) haar talent gebruikte om meer te weten te komen over de BPO. Nu is ze aan het onderduiken met haar vriendin Amanita (Freema Agyeman) en heeft ze hulp van hacker Bug (Michael X Sommers). Capheus (nu gespeeld door Toby Onwumere) komt in contact met een vrouw en dat zorgt voor persoonlijke groei wat ook weer zijn weerslag heeft op de cluster.

Sun (Doona Bae) zit in de gevangenis voor de misdaden die haar broer (Lee Ki-chan) heeft begaan. Ze traint om sterker te worden en dat is nodig want in de kerstaflevering waren er bezoekers die haar wilde vermoorden en is ze klaar om wraak te nemen op haar broer. Ondertussen zorgt Riley (Tuppence Middleton) voor Will (Brian J. Smith) die in de ogen heeft gekeken van Whispers (Terence Mann). Om hem buiten zijn hoofd te houden gebruikt Will heroïne en of dat lang goed gaat is af te wachten. Verder zien we ook Jonas (Naveen Andrews) weer, die van een oudere cluster was en werd opgejaagd door Whispers en zijn BPO en nu de enige overlevende is. We krijgen te horen wat er met hem gebeurd is.

Het tweede seizoen van Sense8 is vanaf vrijdag 5 mei beschikbaar bij Netflix

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *