web analytics

Science fictionserie vanaf 5 juni Sense8 beschikbaar op Netflix

Sense8Vanaf 5 juni verschijnt op Netflix de science fictionserie Sense8. De serie is bedacht door The Matrix-bedenkers Andy en Lana Wachowski en J. Michael Straczynski die Babylon 5 heeft bedacht. Het eerste seizoen heeft twaalf afleveringen.

De serie draait om acht vreemdelingen uit verschillende delen van de wereld die ineens metaal en emotioneel met elkaar gelinkt worden na een tragische dood. De acht zijn: Will Gorski (Brian J. Smith) een politieagent uit Chicago die nogsteeds last heeft van een onopgelost moord, Riley (Tuppence Middleton) een DJ uit IJsland die gevlucht is uit Londen. Capheus (Aml Ameen) is een busschauffeur in Nairobi die geld wilt verdienen om zo medicijnen te kopen voor zijn aan aids-lijdende moeder kan helpen. Sun (Bea Doona) is een Koreaanse zakenvrouw en de grote ster in de undergroundkickbokswereld. Door haar broer wordt ze verdacht van verduistering. Lito (Miguel Ángel Silvestre) is een Spaanse acteur die in Mexico City leeft en een geheime relatie heeft met Hernando (Alfonso Herrera), hij wilt dit geheim houden omdat hij denkt dat zijn carrière dan voorbij is. Kala (Tina Desai) is een apotheker in Bombay en ze moet trouwen tegen haar wil in. Wolfgang (Max Riemelt) woont in Berlijn en is een slotenmaker die problemen heeft met zijn vader, ook zit hij in de georganiseerde misdaad. Nomi Marks (Jamie Clayton) is een transgender en woont in San Fransisco, ze is een politieke blogger en hacker, maar ze heeft een hersenoperatie nodig om haar leven te redden.

De acht zoeken uit wat er met hen gebeurd is. Ondertussen werpt Angel (Daryl Hannah) zich op als moeder van de acht ‘Sensates’ als ze haar connectie met hen activeert. Een mysterieuze en machtige man met de naam Jonas (Naveen Andres) wil de groep bij elkaar brengen terwijl Mr. Whispers (Terrence Mann) en zijn organisatie juist op hen jaagt en wil vermoorden. In elke aflevering zal een ander personage centraal staan.

Vanaf 5 juni zijn alle twaalf afleveringen beschikbaar van Sense8 bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven