web analytics

Seizoen 5 Awkward en seizoen 2 Faking It bij MTV te zien 24 uur na VS

AwkwardVanaf dinsdag 1 september zendt MTV nieuwe afleveringen uit van de komedieseries Awkward en Faking It. Hierdoor hoeven we maar kort te wachten op de afleveringen, want deze zijn minder dan 24 uur geleden uitgezonden in de Verenigde Staten,

Awkward is te zien om 19:00 uur en is de start van het vijfde en laatste seizoen. De serie is aanbeland in het laatste schooljaar van Jenna (Ashley Rickards) en haar vrienden. Iedereen weet al wat hij of zij gaat doen na de middelbare school, behalve jenna. Zij denkt aan het eindejaarsgala, het uithalen van streken en haar examen. Maar toch denkt ze telkens: Zijn zij en Matty (Beau Mirchoff) wel voor elkaar bestemd?

Een half uur later is een nieuwe aflevering van Faking It te zien. In dit tweede deel van het tweede seizoen gaat het om geheimen. Amy (Katie Stevens) en Karma (Rita Volk) hebben het moeilijk om hun geheimen echt geheim te houden. Amy merkt nu ze een nieuwe vriendin heeft dat ze niet biseksueel is, dus moet ze iets verzinnen om haar vriendin te laten zien dat ze niet lesbisch is: dus wordt het aanpappen met een uitwisselingsstudent.

Het vijfde seizoen van Awkward is vanaf dinsdag 1 september elke week te zien om 19:00 op MTV
Het tweede seizoen van Faking It is daarna om 19:25 te zien.

Vanaf 5 september worden de afleveringen op dezelfde tijd op zaterdag herhaald.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven