web analytics

Awkward seizoen 5b en Faking It seizoen 3 bij MTV

MTVVanaf woensdag 16 maart zendt MTV het tweede deel uit van het vijfde seizoen van de Amerikaanse komedieserie Awkward. Dit tweede deel bestaat uit twaalf afleveringen en dit zijn dan ook de laatste afleveringen van deze serie. Na Awkward is bij MTV het derde seizoen te zien van de komedieserie Faking It.

We hebben een kleine tijdsprong gemaakt en de personages hebben al een jaar op de universiteit er op zitten. Jenna Hamilton (Ashley Rickards) keert in de zomer terug naar Palos Hills waar haar ouders het eigenlijk te druk hebben met hun nieuwe kind en het lijkt er op dat Lissa (Greer Grammer) de nanny is.

In het derde seizoen van Faking It gaan we eigenlijk verder waar het tweede seizoen is opgehouden. We zagen dat Karma (Katie Stevens) en Amy (Rita Volk) gezoend hadden toen ze dronken waren en toen kwamen alle gevoelens weer terug bij Amy, maar omdat Karma die gevoelens niet had besloot ze om de zomer niet met Karma door te brengen. Liam (Gregg Sulkin) heeft dankzij Zita (Chloe Bridges) de naam van zijn biologische vader.

Awkward seizoen 5b is vanaf 16 maart elke woensdag om 19:00 te zien op MTV.

Het derde seizoen van Faking it is vanaf 16 maart elke woensdag om 19:30 te zien bij MTV.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven