Tweede seizoen Bluf te zien bij RTL5

BlufVanaf donderdag 3 september is op RTL5 het tweede seizoen te zien van de Nederlandse dramaserie Bluf.

De serie volgt een groep goede vrienden waarvan het leven helemaal veranderd als blijkt dat Philip (Achmed Akkabi) heel goed kan pokeren en een groot geldbedrag wint. Zijn jeugdvriend Mark (Jan Kooijman) wordt zijn manager, iets waar vriendin Elise (Charlie-Chan Dagelet) niet mee eens was. Tjé (Géza Weisz) geniet ook van het nieuwe leven net als de halfbroer van Philip: Hein (Javier Guzman) die ongewild toch in zijn schaduw staat. Philip neemt ook pr-agent Shira (Yolanthe Sneijder Cabau) in de arm. Andere rollen zijn er voor Najib Amhali als Dries, een ex-pokeraar en Fatima Moreira de Melo als Fiona, een pokerspeelster die het opneemt tegen Philip.

In het tweede seizoen wordt er aangifte gedaan van de diefstal van het prijzengeld uit Monaco, zo’n twee miljoen euro. Maar ze zijn nogal verbaast over de reactie van de rechercheurs. Ook dient er voor Philip een nieuwe rivaal aan: Julian (Teun Kuilboer). Het is nog onbekend of Julian wel oprecht is of dat hij het gewiekst van allemaal is. Tjé gaat het voor de wind: hij heeft plannen om een club te beginnen en er dient een liefde voor hem aan.

Het tweede seizoen van Bluf wordt vanaf 3 september elke donderdag om 21:25 uitgezonden op RTL5. De herhaling is vanaf 8 september elke dinsdag om 22:30 ook op RTL5.

Lees ook:

Redactie