web analytics

Tweede seizoen Blue Bloods te zien bij SBS9

Blue BloodsVanaf 4 juni zendt SBS9 iedere werkdag het tweede seizoen uit van de Amerikaanse politieserie Blue Bloods.

Blue Bloods gaat over de familie Reagan die allemaal bij de politie zitten in New York. Frank Reagan (Tom Selleck) is de commissaris die eerst bij de marine heeft gezeten en in Vietnam heeft gediend voordat hij bij de politie ging. Zijn zoon Danny (Donnie Wahlberg) is een detective die niet altijd alles volgens het boekje doet. Ook hij heeft bij de marine gezeten en heeft gediend in Irak. Zijn detective-partner is Jackie Curatola (Jennifer Esposito).

Erin (Bridget Moynahan) is de dochter van Frank. Zij werkt bij het openbaar ministerie en krijgt dan ook veel te maken met de ciminelen die haar broer Danny arresteert. Zij doet haar werk grondig zodat er tot vervolging wordt overgegaan. Doordat zij alles volgens de regels wil doen botst ze nogal eens met haar broer. Haar jongere broer Jamie (Will Estes) heeft zijn rechtendiploma gehaald op Harvard, maar besloot toch om de politieacedemie te doen. Dan is er ook nog Henry Reagan (Len Cariou) een oud-politieman die het ook tot commissaris heeft geschopt en hij is de vader van Frank en dus de opa van de anderen.

In het tweede seizoen gaat Jamie voor het eerst werken als een undercoveragent, hij moet proberen de criminele Sanfino-familie te arresteren. Verder zijn er dit seizoen een hoop moorden, een aanhanger van de burgumeester, maar ook een informant van Erin. Erin heropent ook een zaak waar haar vader aan heeft gewerkt en Frank zelf komt in de clinch te liggen met burgemeester Carter Poole (David Ramsey) en krijgt ook last van zijn gezondheid.

Vanaf donderdag 4 juni is het tweede seizoen van Blue Bloods te zien bij SBS9 om 23:10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven