web analytics

Psychologische thriller Ik weet wie je bent bij NPO3

ikweetwiejebentVanaf zondag 26 augustus is bij NPO3 de Nederlandse serie Ik weet wie je bent te zien. De serie telt zestien afleveringen.

In de serie volgen we Daniel Elias (Daan Schuurmans) die samen met zijn vriend en zakenpartner Gabor de Heerdt (Ali Ben Horstin) een prestigieus advocatenkantoor runt. Ook is hij docent aan de universiteit. Daniel is getrouwd met Alize Kasteel (Ariane Schluter), die rechter is. Ze hebben twee kinderen: de 19-jarige Paul (Alex Hendrickx) en hun gevoelige tienerdochter Juliette (Puck van Stijn).

Dan onder eens staat Daniel op een verlaten weg midden in het bos. Zijn kleding is gescheurd, zijn gezicht zit vol schrammen en bloed en het lijkt er dus op dat hij een ongeluk heeft gehad. Maar Daniel kan zich niet meer herinneren wie hij is en hoe hij daar terecht gekomen. In het wrak van zijn auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna van Leer (Gaite Jansen), die dezelfde nacht is verdwenen. Het lijkt er op dat Daniel de belangrijkste verdachte is in haar verdwijning. Daniel moet dus een manier zien te vinden om zijn onschuld te bewijzen, al weet hij zelf ook niet of hij schuldig is.

Ik weet wie je bent is vanaf 26 augustus elke zondag om 21:10 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven