web analytics

KRONCRV met spannende serie Ik Weet Wie Je Bent

NPODe omroep KRONCRV heeft bekend gemaakt dat ze de serie Ik Weet Wie Je Bent gaan uitzenden op NPO3 in augustus 2018. De serie is gebaseerd op de Spaanse serie Sé Quién Eres en telt zestien afleveringen.

In de serie zien we dat de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) een ongeluk heeft gehad: zijn kleding is gescheurd en zijn gezicht zit vol schrammen en bloed. Hij kan zich niet herinneren wie hij is en hoe hij op een verlaten weg midden in het bos terecht is gekomen.

Daniel runt met zijn vriend en zakenpartner Gabor de Heerdt (Ali Ben Horsting) een prestigieus advocatenkantoor. Daarnaast is hij ook docent aan de rechtenfaculteit van de universiteit. Ook is hij getrouwd met Alize Kasteel (Ariane Schluter) die rechter is. Samen hebben ze twee kinderen: zoon Paul (Alex Hendrickx) en gevoelige dochter Juliette. In het wrak van zijn auto worden bloedsporen en de telefoon gevonden van nichtje Anna van Leer (Gaite Jansen) die dezelfde nacht is verdwenen en dat maakt Daniel een belangrijke verdachte in haar verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij schuldig is of niet.

Andere acteurs in de serie zijn Sophie van Winden, Jaap Spijkers en Melody Klaver. De regie is in handen van Hanro Smitsman en Thomas Korthals Altes en het scenario is bewerkt door Maarten Lebens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven