web analytics

Dramaserie Riches bij NPO3

Vanaf zondag 14 mei is bij NPO3 de Britse serie Riches te zien. De serie telt zes afleveringen.

Stephen Richards (Hugh Quarshie) is een slimme zakenman die gehaaid is en een van de meest succesvolle zwarte zakenmensen van de UK. Hij heeft zijn zakenimperium, Flair & Glory, opgebouwd met hard werk en zakeninstinct en hij is nu marktleider in de haar en beautybranch voor zwarte mensen.

Na twintig jaar succes plukt hij de vruchten van zijn ambities. Hij is een groot voorstander van zwarte zaken; krachtig, gedreven en gepassioneerd, en met een glamoureuze tweede vrouw, Claudia (Sarah Niles), is het leven nooit saai. Samen met hun volwassen kinderen, Alesha (Adeyinka Akinrinade), Gus (Ola Orebiyi) en Wanda (Nneka Okoye) geven ze graag hun zuurverdiende geld uit en genieten ze van het goede leven.

In New York hebben Nina (Deborah Ayorinde) en Simon (Emmanuel Imani), zijn kinderen uit zijn eerste huwelijk waar weinig tot geen contact mee is, zich gevestigd als zelfstandige zakenmensen, elk succesvol op hun eigen gebied.

Dan wordt Stephen getroffen door een beroerte stort de wereld in voor de familie. Terwijl zijn leven op het spel staat, staan zijn verschillende kinderen op het punt te botsen. Met geheimen en leugens die aan de oppervlakte komen en het imperium van Richard op het spel, wordt het een gecompliceerde familie reünie

Riches is vanaf 14 mei elke zondag om 20:17 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven