web analytics

Psychologische thriller Twee Zomers bij één

Twee ZomersVanaf zondag 6 februari is bij één de psychologische thriller Twee Zomers te zien. De serie telt zes afleveringen.

Het verhaal begint eigenlijk dertig jaar geleden. Een groep jonge twintigers wil nog één vakantie lang feesten voordat hun serieuze leven gaat beginnen. Deze vakantie loopt helemaal fout als een van hen om het leven komt bij een tragisch incident.

Dertig jaar later nodigen Roméé (An Miller) en Peter (Tom Vermeir), het meest succesvolle stel van de groep, dezelfde groep vrienden van toen uit om de verjaardag van Romée te vieren tijdens een lang weekend op een eilandje voor de Franse Azurenkust. Het belooft een onvergetelijk weerzien voor de levenslustige jonge vijftigers te worden. Maar voordat het feest kan losbarsten is de feestvreugde al voorbij, er duikt namelijk een video op van een noodlottige avond tijdens de vakantie van dertig jaar geleden. Peter licht Stef (Koen De Bouw) in over de video die hem maar ook Didier (Herwig Ilegems) in de problemen brengt. Als deze beelden openbaar worden zullen de opgebouwde levens volledig verwoest worden. Iedereen die op het eiland is wordt verdacht en het vertrouwen in de groep is zoek. Niemand kan het eiland verlaten tot de waarheid aan het licht komt.

Twee Zomers is vanaf 6 februari elke zondag om 21:05 te zien bij één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven