web analytics

Nieuwe Buren seizoen 2 bij Videoland en RTL4

Nieuwe BurenVanaf vrijdag 25 november is het volledige tweede seizoen van de thriller Nieuwe Buren bij Videoland te zien.

In het tweede seizoen keren we terug naar de Zonnewijk. Eva (Bracha van Doesburgh) is ontwaakt uit haar coma en keert met geheugenverlies terug naar huis. Haar man Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een TBS-kliniek en Steef (Thijs Römer) zit in de gevangenis, maar is niet van plan zijn straf uit te zitten. Evan ontmoet haar nieuwe buren: Steffi (Karina Smulders) en Lex (Fedja van Huêt) en hun kinderen: de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva te weten komt dat ze een geheim hebben maakt ze daar gebruik van en bedenkt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan. En Lilly (Anneke Blok) heeft opnieuw de liefde gevonden in Carl (Leopold Witte). Andere nieuwe acteurs zijn Hannah van Lunteren, Tibor Lukács en Ali Cifteci.

Het tweede seizoen van Nieuwe Buren is vanaf 25 november te zien bij Videoland. Vanaf  maandag 20 februari 2017 is de serie wekelijks om 21:30 te zien bij RTL4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven