web analytics

Heel seizoen Nieuwe Buren al te zien bij Videoland

Nieuwe BurenSinds twee weken kijken gemiddeld 1,5 miljoen mensen op zondagavond naar de serie Nieuwe Buren. Maar voor iedereen die niet kan wachten om na aflevering drie gelijk door te gaan naar aflevering vier, of alles gewoon in één zit wil bekijken is er goed nieuws. Bij Videoland is het hele seizoen vanaf vandaag al te zien.

In de serie Nieuwe Buren, naar het boek van Saskia Noort, zijn twee echtparen op zoek naar geluk, maar hun leven verandert in een ware nachtmerrie. Als de zwangere Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) naar Almere verhuizen slaat het noodlot toe. Eva bevalt te vroeg en hun kindje overlijdt. Ze vinden steun bij hun nieuwe buren Rebecca (Katja Römer-Schuurman) en Steef (Thijs Römer), Er onstaat een hechte vriendschap waarin lief en leed wordt gedeeld en hun levens steeds meer in elkaar verstrengeld raakt.

Alle tien de afleveringen van Nieuwe Buren zijn te bekijken via de website videoland.com of via Smart TV of via de app op tablet voor iPad en Android.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven