web analytics

NBC cancelt Game of Silence, Telenovela, Undateable, Crowded en Heartbeat

UndateableDe Amerikaanse zender NBC heeft weer een aantal series bekend gemaakt die in het volgende seizoen 2016-2017 niet meer zullen terugkeren.

Zo zal de thrillerserie Game of Silence geen tweede seizoen krijgen, daarvoor waren de kijkcijfers te laag. Ook de nieuwe komedieserie Telenovela krijgt geen tweede seizoen, de serie was de terugkeer op tv van Eva Longoria.

Na drie seizoenen is ook het doek gevallen voor de komedieserie Undateable. Het derde seizoen werd live-uitgezonden, maar die gimmick kon er niet voor zorgen dat er een vierde seizoen van de serie komt. De komedieserie Crowded keert ook niet terug voor een tweede seizoen. De serie volgde Mike en Martina die blij waren dat de kinderen uit huis waren, maar die keerde weer terug en ook kwamen de ouders van Mike bij hen wonen.

De medische dramaserie Heartbeat keert ook niet meer terug. Het eerste seizoen werd al uitgesteld door de zwangerschap van Melissa George en toen de serie eindelijk kwam lieten de kijkers de serie eigenlijk links liggen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven