web analytics

Money Heist: Korea Joint Economic Area bij Netflix

Money Heist Korean Joint Economic AreaOp vrijdag 24 juni is de Koreaanse serie Money Heist: Korea Jount Economic Area te zien. De serie is een Koreaanse versie van de Spaanse serie La Casa del Papel.

Ook in deze versie hebben we criminelen met steden als codenaam en een rode jumpsuit met maskers én een crimineel meesterbrein aan het hoofd, maar daar houden de overeenkomsten wel op. Noord- en Zuidkorea staan op het punt om zich weer te herenigen en dat is een goed moment voor een stel criminelen om de nieuwe gezamenlijke munt, ter waarde van drie miljard, te stelen uit de Koreaanse Bank. De Zuid-Koreaanse onderhandelingsspecialist Seon Woo-jin (Kim Yunjin) en Noord-Koreaanse special agent Cha Moohyuk (Kim Seung-o) moeten er alles aan doen om ze te pakken.

Aan het hoofd staat de Professor (Yoo Ji-tae) die het hele plan in zijn hoofd heeft. Berlin (Park Hae-Soo) staat aan het hoofd van het team en hij heeft vierentwintig jaar in een Noord-Koreaans kamp gezeten en gelooft in het gebruik van angst om controle te houden. Tokyo (Jeon Jong-seo) kwam naar Zuid-Korea voor een beter leven, maar dat gaat niet zo makkelijk en daarom zei ze ja op het plan van de Professor.

Moscow (Lee Won-jon) weet alles van tunnels en is dan ook verantwoordelijk voor het vertrek uit de bank. Zijn zoon is Denver (Kim Ji-hoon) die zijn talenten in zijn voordeel kan gebruiken. Nairobi (Jang Yoon-ju) is een oplichter en Rio (Lee Hyun-woo) is de hacker van het team. Oslo (Lee Kyu-ho) en Helsinki (Kim ji-hun) zorgen voor de wapens.

Money Heist: Korea Joint Economic Area is vanaf vrijdag 24 juni te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven