web analytics

Misdaadserie Signora Volpe bij BBC First

Signora VolpeVanaf vrijdag 24 juni is bij BBC First de Britse misdaadserie Signora Volpe te zien. De serie telt drie afleveringen.

De serie volgt Sylvia Fox (Emilia Fox), die op het eerste oog een doodnormaal leven heeft. Als haar naar haar werk gevraagd wordt zegt ze dat ze ambtenaar is, wat ook wel waar is want tot voor kort was ze een Britse spion. Ze gaat naar Italië voor de bruiloft van haar nicht Alice en ziet dit als een hoog nodige vakantie. Maar dan verdwijnt de bruidegom en wordt er een lichaam in de vijver gevonden en ziet Sylvia het als haar taak om de zaak op te lossen.

Sylvia heeft het zo naar haar zin in Italië, en ze komt weer in contact met haar zus Isabel (Tara Fitzgerald) die daar ook woont en besluit ze om daar ook naar toe te verhuizen. Al snel komt ze in verschillende mysteries terecht, van de verdwijning van een jonge vrouw vijfentwintig jaar geleden tot de diefstal van een varken en een afpersing van de zoon van een Russische politicus. Aan het begin heeft politiechef Giovanni Riva (Giovanni Cirfiera) helemaal niets met de bemoeizucht van Sylvia, maar al snel begint hij haar hulp te vragen en stijgt zijn interesse in haar.

Signora Volpe is vanaf 24 juni elke vrijdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven