web analytics

Misdaadserie The Equalizer bij Fox

Vanaf maandag 27 februari is bij Fox de Amerikaanse misdaadserie The Equalizer te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

In de serie volgen we Robyn McCall (Queen Latifah), die zich voordoet als een normale alleenstaande moeder die in alle rust haar tienerdochter Delilah (Laya DeLeon Hayes) opvoedt. Wat ze voor haar verborgen houdt is dat ze ook de Equalizer is, een anonieme beschermengel en beschermer van degene die het nodig hebben, terwijl ze ook op zoek is naar persoonlijke verlossing. Ze houdt haar ‘werk’ ook geheim voor tante Vi (Lorraine Toussaint) die bij haar woont. Ze krijgt hulp als The Equalizer van William Bishop (Chris Noth), haar voormalig CIA-baas en vriend, bareigenaar en oud-collega Mel Bayani (Liza Lapira) en Harry Keshegian (Adam Goldberg), een paranoïde hacker. Haar werk wordt ook opgemerkt door de New Yorkse detective Marcus Dante (Tory Kittles) die er alles aan wil doen om de identiteit van de Equalizer te onthullen.

In de eerste aflevering van de serie zien we hoe ze Jewel (gespeeld door Lorna Courtney) helpt, een tiener die verdacht wordt van moord en op de vlucht is voor de criminelen die haar erin hebben geluisd. In andere afleveringen helpt ze een moeder waarvan de zoon is ontvoerd door een mensensmokkelaar en probeert ze een ontsnapte gevangene te helpen. Daarnaast onderzoekt ze de in scène gezette zelfmoord van een activist en gaat ze op zoek naar een vermiste Britse wiskundige.

The Equalizer is vanaf 27 februari elke maandag om 20:05 en 21:00 te zien bij Fox

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven