web analytics

The Equalizer seizoen 2 bij Fox

Vanaf woensdag 4 oktober is bij Fox het tweede seizoen van de Amerikaanse politieserie The Equalizer te zien. Dit seizoen telt achttien afleveringen.

In de serie volgen we Robyn McCall (Queen Latifah), een voormalig CIA-agent die nu haar vaardigheden gebruikt om mensen te helpen die in een uitzichtloze situatie zitten en nergens heen kunnen voor hulp. Voor de buitenwereld is Robyn een doodgewone alleenstaande moeder die voor een goed doel werkt en haar tienerdochter Delilah (Laya DeLeon Hayes) opvoed.

In het tweede seizoen zien we hoe het gaat nu Delilah weet dat haar moeder de Equalizer is. Robyn worstelt met het herstellen van de band met Delilah en merkt ondertussen dat haar profiel online enorm groeit. Ze overweegt om te stoppen als The Equalizer door de sociale discussies en een officier van justitie die er alles aan doet om haar voor de rechter te krijgen. Maar dan krijgt ze een onverwacht verzoek van detective Marcus Dante (Tory Kittles). Hij wil dat Robyn hem helpt om een groep bankovervallers te vinden die meerdere agenten hebben gedood en verwond tijdens een bankoverval. Samen proberen ze hen te vinden en zijn geschokt als hun onderzoek hen leidt naar de hoogste regione van de Amerikaanse inlichtingendienst en politiek.

Het tweede seizoen van The Equalizer is vanaf 4 oktober elke woensdag om 21:30 en 22:25 te zien bij Fox

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven