Derde seizoen Our Girl bij BBC First

Our GirlVanaf dinsdag 20 maart is bij BBC First het derde seizoen van de Britse dramaserie Our Girl te zien. Dit seizoen telt 12 afleveringen, uitgezonden in drie blokken van vier afleveringen. Het eerste deel heet Nepal Tour.

In Nepal Tour gaat Korperaal Georgie Lane (Michelle Keegan) met Kapitein James (Ben Aldridge) en de rest van de 2-section naar Nepal voor een hulpmissie nadat daar een aardbeving is geweest. Georgie is gevraagd om de nieuweling van het team Maisie (Shalom Brune-Franklin) onder haar hoede te nemen, maar Maisie is nogal roekeloos en dat irriteert Georgie. In Nepal ontmoet ze Milan (Rudi Dharmalingam) waarmee ze het gebied weer weet op te bouwen.

Als er een groep kinderen wordt ontvoerd door De Chand (Sabin Basnet) ontdekken ze dat hij onderdeel is van een terroristennetwerk. Ze hopen dat hij ze brengt naar een belangrijker figuur in de organisatie en dus gaan ze naar Afghanistan waar ze de Special Forces assisteren die onder leiding staan van Elvis (Luke Pasqualino).

Het derde seizoen van Our Girl is vanaf 20 maart elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Herhalingen op zondag om 23:00 en op maandag 22:00

Lees ook:

Redactie