web analytics

Merlí. Sapere aude seizoen 2 bij Netflix

Merli Sapere AudeOp vrijdag 9 september is bij Netlix het tweede seizoen te zien van de Spaanse serie Merlí. Sapere aude. Dit seizoen telt acht afleveringen

In dit seizoen is het tweede semester begonnen op de universiteit en Pol (Carlos Cuevas) ontmoet een jongen die ouder is dan hij waar hij zich tot aangetrokken voelt, maar dan komt er een oude vriend langs die hem slecht nieuws brengt en zijn leven voor altijd zal veranderen. Alfonso (Boris Ruiz) moet een hoge boete betalen en moet op zoek naar een baan als iemand van de filosofiegroep hem wil helpen. Rai (Pablo Capuz) heeft het er moeilijk mee dat Minerva niet is teruggekeerd uit Argentinië en begint zich steeds meer af te zonderen van haar klasgenoten.

Oti (Claudia Vega) besluit om haar leven in eigen hand te nemen en haar ouders en vriend Arnau (Martí Atance) uit te dagen om nieuwe dingen te proberen. Biel (Pere Vallribera) organiseert een grote debatcompetitie en María Bolaño (María Pujalte) blijft worstelen met de alcohol. Ieder heeft zo zijn eigen uitdaging net als Pol om dit semester filosofie goed af te sluiten.

Het tweede seizoen van Merlí. Sapere aude is vanaf vrijdag 9 september te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven