web analytics

London Kills seizoen 1 en 2 bij BBC First

Vanaf vrijdag 8 september is bij BBC First de Britse detective London Kills te zien. Elk seizoen telt vijf afleveringen en een derde seizoen is ook al gemaakt.

In de serie zien we hoe de beste rechercheurs van Londen zich storten op de moeilijste moordzaken. De leiding over het team heeft de ervaren rechercheur David Bradford (Hugo Speer), maar hij heeft een tijd niet gewerkt door de verdwijning van zijn vrouw. Toen hij afwezig was heeft Vivienne Cole (Sharon Small) de onderzoeken geleid, maar nu keert David weer terug en botsen ze met elkaar over de werkwijze van het onderzoek. Alsnog doen ze hun best om de verschillende misdaden op te lossen met hun team bestaande uit Rob Brady (Bailey Patrick) en rechercheur in opleiding Billie Fitzgerald (Tori Allen-Martin).

Ze behandelen onder meer een zelfdoding van de zoon van een parlementslid, wordt het lijk van een getrouwde man gevonden door zijn minares, een bruidegom wordt tijdens zijn vrijgezellenfeest vermoord en spelt er een lichaam aan bij de Theems. David doet er alles aan om de zaak van zijn vrouw op te lossen, iets wat onmogelijk lijkt tot er bewijs wordt gevonden wat verband houdt met de verdwijning.

In het tweede seizoen wordt David nog steeds gekweld door de verdwijning van zijn vrouw Sarah. Vivienne denkt dat er iets anders is gebeurd dan wat hij zelf denkt en als rechercheur Brady informatie ontdekt over de nacht dat Sarah verdween gaan ze samen op onderzoek uit. De andere zaken dit seizoen de dood van een Portugese au pair, een vader en zoon die het slachtoffer lijken van een executie en wordt er een lichaam gevonden van een man die al een jaar dood is maar in die tijd wel kaarten naar zijn zus heeft gestuurd.

De serie London Kills is vanaf 8 september elke vrijdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven