web analytics

The Changeling bij Apple TV+

Vanaf vrijdag 8 september is bij Apple TV+ de horrorachtige serie The Changeling te zien. De serie telt acht afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Victor LaValle.

The Changeling gaat over Apollo (LaKeith Stanfield) en Emma (Clark Backo) die elkaar ontmoeten in een bibliotheek waar zij werkt. Hij wil graag met haar op date, maar ze weigert talloze malen tot ze een keer ja zegt en al snel wordt het een relatie.

Als ze Emma in het Braziliaanse regenwoud een heks tegenkomt biedt deze haar drie wensen aan en doet een rood bandje om haar pols met de waarschuwing deze niet te verbreken. Apollo doet dit toch en dan gaat alles mis wat er mis kan gaan. Ze trouwen en krijgen een baby, maar het ouderschap brengt grote veranderingen in hun gedrag. Al snel loopt Emma er bij als zombie, doet ze folie over het raam en scheld ze haar baby uit. Komt dit door hun slaapgebrek of is er iets heel anders in het spel?

De eerste drie afleverigen van The Changeling zijn op vrijdag 8 september te zien bij Apple TV+, daarna verschijnt er wekelijks tot 13 oktober een aflevering.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven