web analytics

London Kills seizoen 4 bij BBC First

Vanaf donderdag 11 april is bij BBC First het vierde seizoen van de Britse misdaadserie London Kills te zien. Dit seizoen telt vijf afleveringen.

Detective Bradford (Hugo Speer) is altijd al een buitenbeentje geweest, maar zijn gedrag loopt uit de hand. Wanneer Detective Rob Brady betrokken is bij de dood van een getuige, bemoeit David zich met de zaak terwijl Vivienne Cole (Sharon Small) hem adviseerde zich er buiten te houden. Is hij het vertrouwen van zijn team voorgoed kwijt?

In de afleveringen worden ook verschillende zaken opgelost. Zo wordt in de eerste aflevering Majoor Len Miller dood gevonden onderaan zijn trap en een bloederige vingerafdruk van zijn kleinzoon wordt gevonden. De majoor blijkt een duister geheim in zijn verleden te hebben. In de tweede aflevering wordt een jonge geneeskundestudent doodgestoken, in de derde aflevering wordt een bezorger vermoord en kan zijn vrouw die alcoholist is zich niet meer herinneren of ze hem heeft vermoord. Als een bokser zegt dat ze haar manager heeft vermoord heeft het team zo hun twijfels.

Het vierde seizoen van London Kills is vanaf 11 april elke donderdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven