web analytics

Life after Life bij BBC First

Life After LifeVanaf zondag 23 oktober is de Britse dramaserie Life after Life te zien bij BBC First. De serie telt vier afleveringen.

In de serie volgen we Ursula (Thomasin McKenzie) die in 1910 wordt geboren en direct overlijdt. Maar daarna wordt ze opnieuw geboren en overleeft het wel. We zien Ursula terwijl ze leeft (en overlijdt) tijdens belangrijke gebeurtenissen in de negentiende eeuw. Zo maakt ze de Spaanse griep en twee wereldoorlogen mee en komt ze oog in oog te staan met Hitler. Maar ze heeft ook haar eigen persoonlijke problemen, haar vader gaat het leger in en haar jongere broertje Teddy doet hetzelfde in de Tweede Wereldoorlog. Haar moeder (Sian Clifford) is hoewel ze het goed bedoeld nogal afstandelijk en heeft ze steun aan haar tante Izzie (Jessica Brown Findlay), een glamoureuze journalist.

We zien Ursula als kind, zwaarbeproefde huisvrouw, als inwoner in het vooroorlogse Duitsland en als oorlogsvrijwilliger. Maar de grote vraag in de serie is toch: Waarom moet Ursula in leven blijven? Kan ze een perfect leven leiden? En kan ze de geschiedenis veranderen en misschien de wereld wel redden?

Life after Life is vanaf 23 oktober elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven