web analytics

Komische horrorserie Wellington Paranormal bij Canvas

Vanaf vrijdag 10 maart is bij Canvas de Nieuw-Zeelandse comedy-horror mockumentary-serie Wellington Paranormal te zien die zich afspeelt in hetzelfde universum als de film What We Do in the Shadows. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit zes afleveringen en er zijn in totaal vier seizoenen die in Nederland ook bij HBO Max te bekijken zijn.

In de serie volgen we politieagenten Minogue (Mike Minogue) en O’Leary (Karen O’Leary) die op een avond een jonge vrouw arresteren die door een duivel bezeten is. Met de hulp van sergeant Maaka (Maaka Pohatu) weten ze duivel uit te drijven en wordt de Paranormale Eenheid van de Wellington politie opgericht.

In elke aflevering onderzoeken de twee agenten bovennatuurlijke verschijnselen en ontmoeten ze verschillende geesten, vampieren, weerwolven en andere bovennatuurlijke wezens. Terwijl ze proberen om de vrede te bewaren in de stad Wellington, raken de twee agenten steeds verder verwikkeld in de bovennatuurlijke wereld, en moeten ze alles op alles zetten om zichzelf en de burgers te beschermen tegen de krachten van het kwaad.

Wellington Paranormal is vanaf 10 maart elke vrijdag om 23:05 te zien bij canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven