web analytics

Law & Order: Organized Crime bij Fox

Vanaf woensdag 8 maart is bij Fox de Amerikaanse misdaadserie Law & Order: Organizes Crime te zien. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

In de serie volgen we Elliot Stabler (Christopher Meloni), die we kennen van de eerste twaalf seizoenen Law & Order: Special Victim Unit. Nu keert hij terug naar de NYPD om zich te storten op de georganiseerde misdaad nadat zijn vrouw is vermoord. Een mysterieuze criminele organisatie zou een link hebben met deze moord. De grote verdachte is zakenman Richard Wheatley (Dylan McDermott) die een online geneesmiddelenbedrijf met de naam Contrapos heeft.

Elliot sluit zich aan bij de Organized Crime Task Force wat onder leiding staat van sergeant Ayanna Bell (Danielle Moné Truitt). Ook hacker Jet Sloomaekers (Ainsley Seiger) zit bij het team net als detective Diego Morales (Michael Rivera) en Freddie Washburn (Ben Chase) die eerder met Ayanna bij de drugs-politie heeft gewerkt.

Elliot komt terecht in een kat en muis spel met een machtig criminele organisatie als hij de misdaad in New York City onderzoekt. Hij en zijn team zijn vastbesloten om het criminele netwerk te ontmantelen.

Law & Order: Organized Crime is vanaf 8 maart elke woensdag om 21:30 te zien bij Fox

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven