web analytics

Kerstserie Vrolijke Kerst bij Zapp

image

Sinterklaas is naar Spanje en meteen kunnen we in de kerstsfeer komen bij Zapp. Daar begint de twintig-delige serie Vrolijke Kerst.

Vrolijke Kerst gaat over Lucas Vrolijk (Rohan Timmermans), het middelste kind van een rijk gezin die in een groot huis woont. Als hij op zoek gaat naar zijn Sinterklaassurprise vindt hij een grote doos onbetaalde rekeningen. Het blijkt dat de familie Vrolijk helemaal niet meer zo rijk is. Het blijkt dat vader Maarten (Jeroen Spitzenberger) enorme financiële problemen heeft.

Het gezin wordt uit hun huis gezet en met de hulp van huishuidster Nina (Marta Villada Marquez) vinden ze onderdak in een anti-kraakpand, een oud kantoorgebouw waar andere nieuwe armen wonen. Vader Maarten en moeder Eva (Hadewych Minis) hebben het moeilijk met zichzelf en elkaar. Grote broer Thomas (Nils Verkooijen) van vijftien en de zeven-jarige Emma (Yenthe Bos) moeten vreselijk wennen aan de nieuwe situatie. Lucas probeert er het beste van te maken en wil een vrolijke kerst voor de hele familie. De nieuwe omstandigheden laat de familie dan ook beseffen dat geld niet perse gelukkig maakt, maar contact met elkaar wel een vrolijke kerst oplevert.

Vrolijke Kerst is vanaf 6 december dagelijks te zien om 18:00 uur op Zapp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven