web analytics

Heartbreak High seizoen 2 bij Netflix

Heartbreak High

Op donderdag 11 april verschijnt bij Netflix het tweede seizoen van de Australische tienerserie Heartbreak High. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In dit tweede seizoen worstelen de flirterige Darren (James Majoos) en de aseksuele Ca$h (Will McDonald) met hun uiteenlopende seksdriften terwijl Zoe (Kartanya Maynard) het lastig heeft met haar celibaat en haar hormonen. Malaki (Thomas Weatherall) heeft gevoelens voor Amerie (Ayesha Madon) als voor nieuweling Rowan (Sam Rechner). Basketballer Spider (Bryn Chapman Parish) heeft juist weer te maken met zijn erectiestoornis en zijn nogal diepgewortelde vrouwenhaat. Ook nieuw dit seizoen is Timothy Voss (Angus Sampson), de gymleraar die het helemaal heeft gehad met woke.

Ook gaat het dit seizoen om de verkiezing van klassenvoorzitter. Ameria doet dit onder de naam van de SLTs met Quinni (Chloe Hayden) als haar nummer twee en campagnemanager tot ze bezeten wordt van Bird Psycho, iemand die lijken van vogels achterlaat omdat diegene een hekel heeft aan Ameria. Anderen die meedoen aan de verkiezingen zijn Sasha (Gemma Chua-Tran), die wel heel politiek correct is en Spider die onder de naam CUMLORDS op wil komen voor de rechten van de mannen.

Het tweede seizoen van Heartbreak High is vanaf donderdag 11 april te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven