web analytics

Gotham in september terug bij Veronica

GothamDe Amerikaanse serie Gotham keert in september weer terug bij Veronica. In januari 2015 begon de zender met het uizenden van deze serie, maar wegens teleurstellende kijkcijfers stopte ze er na zes afleveringen mee. Maar nu keert de serie dus weer terug, ’s avonds worden eerst de eerste zes afleveringen herhaald en daarna is vanaf 13 september elke zondag nieuwe afleveringen te zien.

In Gotham zien we hoe James Gordon (Ben McKenzie) nieuw is bij de politie en samen met detective Harvey Bullock (Donal Logue) de moord moet oplossen op Thomas en Martha Wayne. Tijdens het onderzoek ontmoet hij de jonge Bruce Wayne (David Mazouz) die nu wordt opgevoed door butler Alfred Pennyworth (Sean Pertwee). Ondertussen raakt Gordon ook betrokken bij de Maffiafamilies Falcone en Maroni die het niet goed met elkaar kunnen vinden. De grote vijand in het eerste seizoen is gangster Fish Mooney (Jada Pinkett Smith).

vanaf maandag 7 tot woendag 9 september wordt na 23:00 telkens twee afleveringen per avond uitgezonden.
Vanaf zondag 13 september om 22:20 wordt dan wekelijks een nieuwe aflevering uitgezonden op Veronica.

En het blijkt dat Veronica na twee afleveringen alweer gestopt is met het uitzenden van Gotham. Er keken te weinig mensen naar de serie om het rendabel te maken om uit te zenden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven