web analytics

Videolandserie Zwarte Tulp bij RTL4 te zien

Zwarte TulpVanaf zes september wordt op RTL4 de videolandserie Zwarte Tulp uitgezonden. Hiermee beleeft de onlineserie dus zijn televisieprèmiere. Een tweede seizoen is inmiddels aangekondigd.

De serie draait om twee families. De Familie Vonk en de familie Kester die een hekel aan elkaar hebben door een ongeluk die jaren geleden plaatsvond. Hun vete is blijven bestaan en de strijd is alleen maar heviger geworden door de strijd om als eerste een zwarte tulp te kweken. Telkens wordt het mysterie uit het verleden onthult en blijkt niets wat het lijkt en moeten er keuzes gemaakt worden over leven en dood en liefde en haat.

Zwarte Tulp begint als Luuk Vonk (Huub Stapel), het hoofd van Vonk BV, het laatste puzzelstukje heeft gevonden om de zwarte tulp te kweken. Alleen overlijdt hij daarna op mysterieuze wijze. Na zijn dood probeert hij als geest terug te komen bij kleindochter Jisanne om zo de familie te helpen in de ontwikkeling. Zijn vrouw Marieke (Linda van Dyck) komt er na het overlijden achter dat haar leven en huwelijk op leugens is gebaseerd. Het andere bedrijf is Kester BV dat wordt geleid door Henk Kester (Marcel Musters) die nog vol haat zit tegen de familie Vonk. Hij heeft een slecht huwelijk en slechte relatie met zijn zoon. Na het ongeluk heeft hij de tweeling Martijn (Willem Voogd) en Lynn (Abbey Hoes) geadopteerd, maar dat zorgt er nogsteeds voor dat zijn wraakgevoelens nooit lang weg blijven.

Een uitgebreidere beschrijving is hier te lezen.

Zwarte Tulp is vanaf 6 september elke zondag te zien om 21:30 op RTL4

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven