Komische dramaserie Bitterzoet bij Net5

BitterzoetVanaf dinsdag 24 januari is bij Net5 de Nederlandse dramaserie Bitterzoet te zien. De serie is ook te zien bij Linda.tv, de scenario’s zijn geschreven door Roos Schlikker, de regie is in handen van Idse Grotenhuis.

In Bitterzoet volgen we drie dertigers, Anna, Caro en Esmée die elkaar sinds hun studententijd kennen. Ze hebben ieder een eigen leven maar zien elkaar regelmatig en dan blijft er niets onbesproken.

Anna (Anniek Pheifer) is ambitieus en de meest serieuze, ze volgt elke week een mundfillness en coaching-therapieën, waar iedereen van kan meegenieten. Ze is al jaren samen met Kees en heeft twee dochters van 8 en 14 jaar. Esmée (Jennifer Hoffman) is juriste die alles regelt voor iederen en houdt van biologisch en pure smaken. Ze is getrouwd met Pieter en is moeder van twee jongens van 9 en 11 jaar. Caro (Tina de Bruin) is impulsief, single en heeft drie kinderen met een mening. Haar leven zit vol met wilde dates, experimentele vakanties en te veel drinken en roken. Het houdt haar jong en dat komt goed van pas bij het daten.

Bitterzoet is vanaf 24 januari elke dinsdag om 21:25 te zien bij Net5
De herhaling is elke maandag vanaf 23:20 bij Net5

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *