web analytics

Brooklyn Nine-Nine, Empire en Gotham krijgen nieuw seizoen

GothamWeer kunnen fans van drie series opgelucht adem halen: De Amerikaanse zender Fox heeft een nieuw seizoen besteld van Brooklyn Nine-Nine, Gotham en Empire.

We mogen Brooklyn Nine-Nine toch wel een van de leukste komedieseries van dit moment noemen en gelukkig laten de kijkers het niet afweten, er zijn er zelfs een boel bijgekomen nu ze in Amerika tussen The Simpsons en Family Guy in staan geprogrammeerd. Dus een derde seizoen kunnen we vanaf september 2015 verwachten, met natuurlijk Andy Samberg in de hoofdrol als Jake Peralta en Andre Braugher als Captain Holt.

Terugkeren voor een tweede seizoen doen Gotham en Empire. Gotham was echt een hoogtepunt deze herfst voor Fox, want het was zelfs de best bekeken voor een eerste aflevering in 14 jaar op de zender. We zien hierin het verhaal in de stad Gotham toen Batman nog een kleine Bruce Wayne was. Empire volgt een familie in de wereld van de muziek en is een echte hit in Amerika. Het is een van de weinige series waarbij de tweede aflevering meer kijkers trekt als de eerste, dus natuurlijk komt er een tweede seizoen. In het eerste seizoen zijn er gastrollen van onder meer Naomi Campbell, Cuba Gooding Jr. en Gladys Knight.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven