web analytics

Franse Une mère parfaite bij Netflix

Une mère parfaiteOp vrijdag 3 juni is bij Netflix de Franse dramaserie Une mère parfaite te zien bij Netflix. De serie telt vier afleveringen.

Helene Berg (Julie Gayet) verliet jaren geleden Parijs om te trouwen met de Duitse arts Matthias Berg (Andreas Pietschmann) en een gezin te stichten in Berlijn. Haar zoon Lukas (Maxim Driesen) zit nog op de middelbare school, maar dochter Anya (Eden Ducourant) is naar Parijs gegaan om daar te studeren. Dan zorgt één telefoontje er voor dat haar leven op haar kop staat. Anya vertelt haar moeder dat ze wordt verdacht van moord en wordt ondervraagd door de Franse politie. Die verdenkt haar van de moord op Damien Carnau (Charles Créhange), een rijkeluiszoon en liefhebber van harddrugs.

Helene is overtuigd van de onschuld van Anya en vertrekt onmiddellijk naar Parijs om haar bij te staan en zelf onderzoek te doen met de hulp van haar jeugdliefde Vincent (Tomer Sisley) die advocaat is. Het onderzoek brengt verrassende feiten aan het licht en het bewijs is duidelijk dat haar dochter niet zo onschuldig is als gedacht en als Anya verschillende keren haar versie van het verhaal veranderd begint zelfs Helene te twijfelen of Anya onschuldig is.

Une mère parfaite is vanaf vrijdag 3 juni te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven