web analytics

Franse serie Vingt-cinq bij TV5Monde

Vingt-cinqVanaf donderdag 9 januari is bij TV5Monde de Franse komedieserie Vingt-cinq te zien. De serie telt twaalf afleveringen.

Jeremy (Bryan Marciano) en Julie (Léa Millet) komen terug naar Parijs nadat ze twee jaar in New York hebben gewoond. Als ze in de aankomsthal zijn vertelt Julie dat ze hem gaat verlaten. Dus gaat hij terug naar zijn ouders, en gelukkig zijn er ook zijn oude vrienden weer in de buurt. Die kunnen hem helpen met zijn quarterlife-crisis waar hij in beland is, want over vijf jaar is Jeremy dertig en heeft hij nog niets bereikt. Hoewel de break-up een reden is om zijn leven aan te pakken gaat het nog niet zo makkelijk. Zijn vrienden hebben het ook niet makkelijk, zo heeft Adrien (Pablo Pauly) relatieproblemen met Sophie (Esther Garrel), Alex (Alexandre Boublil) lijkt het goed voor elkaar te hebben met Jeanne (Barbara Schulz) in haar appartement tot hij ontdekt dat ze een jonge zoon heeft: Théo (Gaspard Paquet). Later vertelt Jonas (Pierre Lottin) Jeremy dat hij met Julie uitgaat, wat niet goed valt en als Jonas dan ook nog twijfelt of hij misschien homo is besluit Jeremy Jonas te overtuigen om uit de kast te komen om zo kans te houden om Julie terug te winnen, maar of dat lukt?

Vingt-cinq is vanaf 9 januari elke donderdag te zien bij TV5Monde. De eerste vier afleveringen zijn vanaf 20:30 te zien, de overige om 18:40.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven