Das letzte Wort bij Netflix

Das letzte WortOp donderdag 17 september is bij Netflix de Duitse serie Das letzte Wort te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de eerste aflevering zien we dat Karla (Anke Engelke) en Stephan (Johannes Zeiler) hun zilveren huwelijk vieren met een groot feest. Er wordt gedronken en gelachen en dan brengt Karla een serenade aan Stephan, waarin ze hem belachelijk maakt. Om daarna ook hun puberzoon en dochter met grappen aan te pakken. Aan het eind van de avond ligt Karla al in bed, maar Stephan is met zijn hoofd tegen de tafel gevallen en is overleden.

Het leven van Karla staat op zijn kop. Na de dood van haar man blijkt ook dat hij de nodige geheimen had en hun huwelijk niet zo perfect was als ze dacht. Ze vlucht in het verdriet van anderen en wordt uitvaartbegeleider en door haar onorthodoxe manier van werken wordt er vooral het leven gevierd. In haar dagelijks leven gaat het steeds meer mis. Haar zoon (Juri Winkler) is een bedplasser geworden en dochter (Nina Gummich) onderzoekt of haar hele leven een leugen is.

Das letzte Wort is vanaf donderdag 17 september te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *