web analytics

Manifest bij Net5

ManifestVanaf woensdag 8 januari is bij Net5 de serie Manifest te zien. Het eerste seizoen telt zestien afleveringen en een tweede seizoen is aangekondigd.

De familie Stone is in Jamaica en staat op het punt om terug te gaan naar New York. Maar hun vlucht blijkt overboekt. Grace (Athena Karkanis) en haar dochter Olive (Luna Blaise) besluiten de eerste vlucht te nemen. Ben (Josh Dallas), zijn zieke zoontje Call (Jack Messina) en zus Michaela (Melissa Roxburgh) nemen een vlucht later. Die vlucht heeft turbulentie en even lijkt het er op dat ze neerstorten, maar als ze uiteindelijk veilig landen worden ze opgevangen door politie en ambulances. Wat blijkt: Iedereen van de tweede vlucht is vijfenhalf jaar vermist en doodgewaand geweest.

Na de eerste schok probeert iedereen zijn leven weer op de rit te krijgen, maar hoe doe je dat als de mensen om je heen dachten dat je dood was? En wat zijn de gevolgen? Al snel blijkt dat er rigoureuze veranderen hebben plaatsgevonden. En alsof dat niet genoeg is horen Ben en Michaela sinds de vlucht ineens een stem in hun hoofd die hun aanwijzingen geeft, niet veel later horen ook andere passagiers stemmen.

Manifest is vanaf 8 januari elke woensdag met een dubbelaflevering om 20:30 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven