web analytics

FBI-avond bij Veronica vanaf zondag 10 maart

FBI

Vanaf zondag 10 maart staat de hele avond in het teken van de FBI bij Veronica. Zo zijn er nieuwe seizoenen te zien van FBI, FBI: Most Wanted en FBI: International.

FBI: Most Wanted seizoen 5

In deze serie heeft de Fugitive Task Force van de FBI de taak oop de beruchte misdadigers die op de FBI lijst van gezochte criminelen staan op te sporen. Tussen het vierde en vijfde seizoen is Gaines vertrokken naar Denver om bij haar kinderen te zijn en haar plek in het team wordt ingenomen door Special Agent Nina Chase (Shantel VanSanten).

In de eerste aflevering gaat het team naar Virginia als een mysterieuze deal meerdere slachtoffers eist. In een andere aflevering vinden een aantal bomaanslagen plaats met gepensioneerde agenten als doelwit. Het team krijgt hulp van de vader van Ray (Edwin Hodge) terwijl Ray zelf een volgende stap neemt in zijn relatie met Cora (Caroline Harris). Een andere aflevering gaat over de moord van een vrouw die model heeft gestaan als gezicht van een AI-bot.

FBI: Most Wanted is vanaf 10 maart elke zondag om 20:00 te zien bij Veronica

FBI seizoen 6

Bij FBI gaat het om het kantoor van New York City van de FBI waar een elite-groep al hun training en expertise gebruikt om New York en de staat veilig te houden. In de eerste aflevering komt het team in actie als er onschuldige mensen omkomen bij een bomexplosie en probeert Stuart Scola (John Boyd) het vaderschap te combineren met zijn werk. In een andere aflevering wordt de president van de NY Fed vermoord en moeten ze opschieten om een gekidnapte jonge vrouw te redden. De zaak heeft iets te maken met een oude zaak van Jubal Valentine (Jeremy Sisto). In een andere aflevering zien we dat een clubeigenaar die geen crimineel verleden heeft wordt vermoord en wordt OA (Zeeko Zaki) verliefd.

Het zesde seizoen van FBI is vanaf 10 maart elke zondag om 21:00 te zien bij Veronica

FBI: International seizoen 3

Het internationale team van de FBI reist de wereld rond om bedreigingen tegen Amerikaanse burgers op te sporen en te neutraliseren onder leiding van agent Scott Forrester (Luke Kleintank). In de eerste aflevering onderzoeken ze met de nieuwe inlichtingenanalist Amanda Tate (Christina Wolfe) de gevolgen van de bomaanslag die hun hoofdkwartier verwoestte. In de tweede aflevering duikt een voormalig FBI-agent op in een gevangenis in Tripoli. Forrester en Powell (Greg Hovanessian) gaan undercover om hem uit de gevangenis te krijgen. In een andere aflevering gaan ze naar Monaco als een verjaardagsfeest van een meisje eindigt met de vondst van haar overleden moeder. Een andere zaak gaat over een crimineel die in Bulgarije minderjarige Amerikaanse meisjes uitbuit.

FBI: International seizoen 3 is vanaf 10 maart elke zondag om 22:00 te zien bij Veronica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven