web analytics

Exit seizoen 3 bij NPO3

ExitVanaf donderdag 3 augustus is bij NPO3 het derde en laatste seizoen van de Noorse dramaserie Exit te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Het laatste seizoen van Exit is een culminatie van de levens die de personages tot nu toe hebben geleefd. We zien weer de snel verdeelde Henrik (Tobias Santelmann), meester manipulator Jeppe (Jon Øigarden) en de koude Adam (Simon J. Berger) en de verwarde William (Pål Sverre Hagen). Ze hebben altijd geleefd op een manier waarbij ze alles zo ver mogelijk hebben gedreven, gewoon om iets te voelen. Een soort kick te krijgen. Deze keer gaan ze eindelijk over de rand

We krijgen inzicht in hoe de financiers de kans zien om zich te verrijken aan de groene verschuiving, want met duurzaamheid valt geld te verdienen. Investeringen in wind- en zonne-energie worden gefinancierd door hedgefondsen op de Kaaimaneilanden en in Luxemburg. En het geld dat wordt verdiend met het kapitaliseren op de groene belofte van regeringen wordt rechtstreeks naar belastingparadijzen gestuurd.

In een cocktail van hebzucht, drugs, gebrek aan respect voor iedereen die niet zo rijk is als zij en een “dit leven is toch een grap” houding, zetten ze koers naar zelfvernietiging. Maar er bevindt zich een groep wolven die te lang hongerig zijn gehouden. En die groep wordt geleid door Hermine (Agnes Kittelsen) die nu leert hoe ze de mannen met hun eigen spel kan verslaan.

Het derde seizoen van Exit is vanaf 3 augustus elke donderdag om 23:35 en 00:10 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven