web analytics

Heartstopper seizoen 2 bij Netflix

HeartstopperOp donderdag 3 augustus is bij Netflix het tweede seizoen van de Britse dramaserie Heartstopper te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen is gebaseerd op Heartstopper volume 3 van Alice Oseman en een derde seizoen is al aangekondigd.

Dit seizoen zien we hoe Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) weer terug zijn op de Truham Grammar School met als verschil dat ze nu een relatie hebben. Nick wil voor iedereen uit de kast komen, maar krijgt te maken met zijn broer David (Jack Barton), zijn afwezige vader Stephane (Thibault de Montalembert) en zijn macho vrienden wat het allemaal niet makkelijk maakt.

Hun vrienden Tara (Corinna Brown) en Darcy (Kizzy Edgell) krijgen te maken met onverwachte uitdagingen terwijl Tao (William Gao) en Elle (Yasmin Finney) uitzoeken of ze misschien meer dan vrienden kunnen zijn. Ook maakt Elle nieuwe vrienden met Naomi (Bella Priestley) en Felix (Ash Self). Verder staat er dit seizoen een hoop op stapel, zo zijn er examens en een eindfeest, maar ook schoolreis naar Parijs.

Het tweede seizoen van Heartstopper is vanaf donderdag 3 augustus te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven