web analytics

Exit seizoen 2 bij Canvas

ExitVanaf woensdag 29 september is bij Canvas het tweede seizoen van de Noorse serie Exit te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het eerste seizoen maakte we kennis met de vriendengroep. Adam (Simon J. Berger) is gek op cocaïne, hoeren, dure horleges en porsche. Henrik (Tobias Santelma) is de blije man van de groep met een vrouw en vier kinderen, Jeppe (Jon Øigarden) is de gewelddadige maar toch empathische op geld beluste vriend en William (Pål Sverre Hagen) die zijn vrouw en zijn eigen leven niet meer aan kan.

In het tweede seizoen krijgt Adam een tip dat er een overname wordt gedaan in de zalmkwekerijwereld en dus zorgt hij er voor dat zijn hele netwerk en partners er van zullen profiteren en dus zetten de mannen een aandelenhandeltje op. Op privévlak gaat het wat minder met Adam, al zoekt hij uit of Hermine (Agnes Kittelsen) nog iets om hem geeft, maar zij is haar baby kwijt en zint vooral op wraak. Ze spant samen met Celine (Agnes Kittelsen) die door William op straat is gezet en het blijkt dat de vrouwen net zulk vuil spel kunnen spelen als de mannen

Het tweede seizoen van Exit is vanaf 29 september elke woensdag om 22:25 en 23:30 te zien bij canvas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven